ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; finally...
12/31/10 | 3:13 PM | 0 Like purple like me
huh...
hari ni mcm besa...kat uma ja...
xda wat pa....
family suma kat bwh tgk tv, aku kat atas tgk korea...
hahaha...for the first time aku tgk drama korea byk kali tanpa rasa bosan...
x len x bukan drama ' my girlfriend is a gumiho'...
aku tak tau apa yang best sgt psl cite ni...
aku enjoy sesangat tgk cite ni...
sambil2 tu aku tgk gak drama ' personal taste'...
aku x minat sgt jln citenya...
however, aku suka pla ngn lagunya...hihihi...
aku suka tgk kulit lee min ho...halus gila...hahaha

so...tggl 2 hr g nak tahun baru...
n sok aku bakal pulang kg tgk saudaraku kawin...
n x tau napa aku rasa gementar nak blik uitm...
mgkn tkt ngn cabaran baru yg akn dihadapi sem ni...
huh, tak tau la...
sabtu ni aku akn ambik kunci...so far aku x tau sapa bakal jd 'rumet'ku...
harap orangnya baik...huhu...

and aku tak sabar gak mau beli epop baru!
epop! cpatla kluar...!
aku mau dpt kalender 2011 full with my favourite idols!!!

until then...slm...


Old post | New post