ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; oh tidak...
1/15/11 | 12:30 AM | 0 Like purple like me
wu...perluka...
kelas MGT300 hari ni punya men sandi...
uda la salah kelas,haih...apala malang nasib...
tetiba pla dlm klas tu lecturer tanya sapa ada blog...
aku ingat saja ja dia tanya. rupanya dia suru satu kelas wat blog pastu kasi url sama dia...

haih...
aku x mau bha orang tgk blog aku...
sbb aku mau private...
aku harap x org follow aku sbb aku x mau d'follow'...

memandangkan klas smpi jam10 ja, kami mengambil keputusan utk jln p cp...
geng2 aku ni mau p pc fair(kononla)...
aku pla ikut sbb mau jumpa najiy minta tlg dia bw mp3 aku (yg baru beli) p kasi bagus...
aku ni sangat2la bad feng shui dalam beli gadget ( kata c marsha) hihihi
ingatkn mau turun karamunsing, sekali tu bas limpas ja...huh...aku pn jd mls mau p...
sbb tu aku minta tlg najiy...hahaha

smpinya kami kat cp, geng2 aku ni mls jln kaki so kami nek city bus p cp...
kat cp pla kami ingat pc fair, rupanya dia jual barang2 elektronik...
ish...ish...ish...
nak dijadikan crita kami p satu kdai ni...
ada promosi kamera...berentila kami melihat...
murah ja tu kamera...dlm RM299 keatas...
aku pn dah berkenan n same goes to masura my frenz...

nadia pn berkenan gak so kitaorg masing2 telefon abg n kakak...
aku call grah pujuk dia beli tp x pasti g...
c mas pla kakaknya dah mau beli pki duit dia dulu...
c nadia call abgnya tanya sal kamera tu...

c mas ni dah p cucuk duit utk beli tu kamera tp bila kmi jumpa jay...
dia ckp abg nadia gitau kamera tu x bgs...
fuh...nasib bek aku blm wat keputusan g...
tp kesian kat mas...dia dah kasi kluar duit...

sementara tggu najiy dtg, jln2 la kau ngn kwn2 ku...
then aku p jumpa najiy...
kitaorang jln2 round2 cp...
aku dah janji blanja dia pizza jd kami p la beli...
kmi mkn kat homenet sambil on9...

pastu aku balik kolej....
panjangnya crite ku kali ni...
apa2 pn dah lama aku x update blog ni...

yela,aku mana ada broadband...
harapkn wireless ja mana cukup...
lagipn aku mls update unless betul2 penting...

until then...slm


Old post | New post