ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; yayaya...
2/20/11 | 10:27 PM | 0 Like purple like me
hello~~hello~~(nyanyi ikut lagu Shinee k...lallaala)
hihihi...assalammualaikum...
haih...ahad yg indah...jam laptop menunjukkan jam2 tapi makhluk bernama zuraikah ni masih g menghadap laptopnya...update blog...siap tambah gambar g...wah!!!perfect uda blogku...(dengan bangganya)...

ni mas punya influence la ni ketagih sangat ngan blog mlog ne...aku pun tumpang sebatu...hahaha...anyway aku mau gitau aku dah letak gambar idol kesayanganku hahaha...

first idol...KIM HEECHUL!!! yay!!! aku memang minat sama dia ni...tak kirala brapa ramai orang cakap mukanya cam pompuan aku tetap kipas susah mati sama dia...oppa!!! kawin lari kita...kahkahkah...just cold joke from me...dia ne ahli suju a.k.a super junior tuh...

tgk...comel kan...kan...kan...???^^

dia ni dye color apa pun hairnya tetap encem n kiut!!!
second idol...ONEW!!! dia from SHINee...i like his smile...u smile, i smile...kihkihkih...
tgk...dia cenyum ma aku...(perasan...wuek...)

sebenarnya banyak g idol2 yang aku minat tapi tetap gak HEENIM oppa no.1...pastu baru2 ne aku dah mula ketagih pula ngan 2am...! aku dah jadi 1/I am(aku tak tau nama fan clubnya)...first aku kenal group ne dari lagu dorang confession of a friends...memandangkan aku ne jenis orang yang minat lagu2 romantik...(ceh...jiwang karat betol...) maka aku tertarik ngan dorang ne...walaupun ndak hensem macam 2pm tapi suara dorang smart...

pastu aku tambah kenal dorang melalui WGM a.k.a we got married coz leader dorang JoKwon get married ngan Gain from BEG a.k.a brown eye girls...couple ni paling...palings...and kepalingan sweet!! saya suka saya suka (nada meimei upin ipin)...aku tambah minat group ni sampai aku sanggup download full version latest album mereka, saint o'clock...yay!!! aku gila!!!hahaha

nda mau buat kerepek banyak2 kita sama2 saksikan pic ne ye...
ni lah leader jokwon!!!comel kan??? ngee...^^

ni la cover album dorang...smart??? yes!!!

ni pic for lagu 'even if i die, i can't let you go' aku suka mv lagu ni...





ni pic jadi wallpaper hp ku...so cute...^^


ni pula pic wedding adam couple...yay!!! they look alike...aku jeles...ngee...
bah...sudah2 la tu...p belajar...menyemak ja...huhuhu...siap sudah aku buat kerepek...tibala masa untuk pergi belajar...cao cincao...meh buat cincau...ahaks...


Old post | New post
tgk...comel kan...kan...kan...???^^

dia ni dye color apa pun hairnya tetap encem n kiut!!!
second idol...ONEW!!! dia from SHINee...i like his smile...u smile, i smile...kihkihkih...
tgk...dia cenyum ma aku...(perasan...wuek...)

sebenarnya banyak g idol2 yang aku minat tapi tetap gak HEENIM oppa no.1...pastu baru2 ne aku dah mula ketagih pula ngan 2am...! aku dah jadi 1/I am(aku tak tau nama fan clubnya)...first aku kenal group ne dari lagu dorang confession of a friends...memandangkan aku ne jenis orang yang minat lagu2 romantik...(ceh...jiwang karat betol...) maka aku tertarik ngan dorang ne...walaupun ndak hensem macam 2pm tapi suara dorang smart...

pastu aku tambah kenal dorang melalui WGM a.k.a we got married coz leader dorang JoKwon get married ngan Gain from BEG a.k.a brown eye girls...couple ni paling...palings...and kepalingan sweet!! saya suka saya suka (nada meimei upin ipin)...aku tambah minat group ni sampai aku sanggup download full version latest album mereka, saint o'clock...yay!!! aku gila!!!hahaha

nda mau buat kerepek banyak2 kita sama2 saksikan pic ne ye...
ni lah leader jokwon!!!comel kan??? ngee...^^

ni la cover album dorang...smart??? yes!!!

ni pic for lagu 'even if i die, i can't let you go' aku suka mv lagu ni...





ni pic jadi wallpaper hp ku...so cute...^^


ni pula pic wedding adam couple...yay!!! they look alike...aku jeles...ngee...
bah...sudah2 la tu...p belajar...menyemak ja...huhuhu...siap sudah aku buat kerepek...tibala masa untuk pergi belajar...cao cincao...meh buat cincau...ahaks...


Older post | New post