ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; kundasang oh~~~ kundasang 13/3/11
3/12/11 | 10:12 PM | 1 Like purple like me
Tinggi tinggi gunung kinabalu...tinggi lagi sayang sama kamu,
biru-biru hujung kinabalu...tengok dari jauh,
hati saya rindu...

Kinabalu dekat di Kundasang,
Banyak sayur bulih pilih-pilih,
apa guna pergi luar negeri,
naik Kinabalu,
hati saya rindu

sumandak sumandak pun ramai menunggu...(ops...ops...! cukup2...)


 walla~~~hello...assalam semua...^^
woah...~~ lama dah x update blog mlogku ini...
well...busy bha ngan keja2 yg tertangguh...hahaha
gpun xda ceriteraku mau cerita kat sini...
life goes on well without anything wrong ok...?

hah...ni pesal tetibe nyanyi lagu syg kinabalu n pesal tetibe entryku kundasang???
disinilah ceritaku bermula...lagu tu intro ja tu...hahaha ok stop...
aku tau mesti kwn2 aku yg lain pn tgh perah otak mau cerita pasal trip kami p kundasang ne...
so who care...? dorang lain crita n aku lain crita...xknlah dari A to Z sama...
this is from my perspective ok...

jadi hr jumaat tu berangkatlah kami dari UiTM pegi kundasang dimana lebih tepat lagi lokasi trip akademik kami tu di Strawberry Garden Hotel...
dishortkan ceritera sampai ja kami kat situ uda siap mkn,minum n sama waktu ngannyalah...
siap dibagi kumpulan g...maka menujulah kami ke ladang strawberry itu...(maka2 x cntk pn kekeke)
dgr explanation from en.honey kita...(ops...maduh k...hihihi)
then jln2 keliling ladang tu ambik gambar...

lepas lawat tu garden...kami pn berangkatlah ke Hot Spring Poring...
aku x mandi coz xda bw bj lebih...
so aku ngn kwn2 yg x mandi ambik ni chance to explore the canopy walk...
byr rm3 je...( x masuk cas ambik pic...rm5 tu beb...fuh!)
kami tipu le x ambik gmbr...padahal...kekeke...(fhm2 sendirilah...)
woah...! punya tinggi itu canopy walk...tiga checkpoint tiga2 bikin tkt tp syok...
c rere yg sakit pn ble jln...wow! deabak la ko rere...
itu first time aku rasa jln kat situ...mcm mau g ne...hahaha

after that we go back to strawberry garden hotel...(dipendekkn crita k...)
mlmnya pla ada aktiviti kumpulan...very2 fun! full of laughter kami mlm tu...
the next day dah mau balik dah...
sebenarnya plan harini mau p war memorial park ngan kinabalu park ke ntah apa tu...
tapi malar ja hujan so cancellah plan...T_T
dapat singgah kat nabalu ja...
then balik UiTM dimana baju2 ku rindu mau dibasuh tambah g baju dari trip...
fuh...! sakit bahu den ni hah...

anyway...the trip really2 fun...(tipu je...)
that all la i want to share...tgklah pic yg aku ambik...(sikit je)

ni dlm bas...day one of our trip...
baru smpi dah posing sakan...hihihi
bunga kat luar reception kaunter...segar bugarkan...?
lima model strawberry...



ni la main entrance p ladang tu...naik atas ok...
tada...! strawberry...tp blm cukup masak g...
ni yg uda hampir masak...
eh?? ros pn adalah...
aku dan ros...yuck! x ngam! ^^
sign board
eh...? dia mau gak posing kat situ...kekeke
our next destination...
ni lah canopy walk tuh...
omo...~ buruk beno rupaku tu...hahaha

aku mau pic bank tu ja teibe ada inter frame...ngee~~
last day for our trip...
that's all la ye...mau sambung tgk sungkyunkwan scandal ne...rindu mau tgk yuchun...hehehe
and assignment yg blm siap...hahaha


Old post | New post
ni dlm bas...day one of our trip...
baru smpi dah posing sakan...hihihi
bunga kat luar reception kaunter...segar bugarkan...?
lima model strawberry...



ni la main entrance p ladang tu...naik atas ok...
tada...! strawberry...tp blm cukup masak g...
ni yg uda hampir masak...
eh?? ros pn adalah...
aku dan ros...yuck! x ngam! ^^

sign board
eh...? dia mau gak posing kat situ...kekeke
our next destination...
ni lah canopy walk tuh...
omo...~ buruk beno rupaku tu...hahaha

aku mau pic bank tu ja teibe ada inter frame...ngee~~
last day for our trip...
that's all la ye...mau sambung tgk sungkyunkwan scandal ne...rindu mau tgk yuchun...hehehe
and assignment yg blm siap...hahaha


Older post | New post