ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; burung menghentam babi...ngee~~
6/19/11 | 11:02 PM | 0 Like purple like me
yuhuu....ada org x???
teet~~ sot...
asalammualaikum...wajib beri slm tau...hohoho
hah! korang mesti tertanya2 entry aku kali ni...
(wek...prasan...x tny pon...) wahahaha...

anyway...today aku mau citer sal satu game ni...
game ni dah jadik fenomena tau skg...
kat FB dia ada kat internet lagi la...google ja betimbun sal dia...
pastu p KK perggh...byk btl brg2 dia jual kat kdi2...
naik floor1 ada...kat floor2 ada gak...pnjg ayat kat mana2 floor pon dia ada...

hah game ni namanya "Angry Birds"...
kalo mau tau pnjg lebar google ja ok...
aku kenal game ni baru2 gak...time aku cuti sem aritu...
aknajiy yg kasi...mula2 tu x gak aku minat main...
yelah sapa x kesian burung tu kena lastik...
dah la comel, kecik molek g...
bunyi dia lagi klakar...hahaha

then lama2 ketagih plak aku main menatang ni...
geram pon ada sama babi tu...ketawa babi tu lagi bikin sakit hati aku...
kalo babi tu depan mata aku dah lama aku tembak...
x la susah2 pki lastik yg maha kuno itu...
game ni gak sgt2 membuatkn org ketagih mau main g...
tgkla kakak ngan adik2 aku...smpi x mandi gara2 geram x pndi mati babi2 sekalian itu...hahaha

ni "angry birds" versi ninja...cool...

aku suka ni...hahaha
pergh...ganas2 amat wajah mereka...
hot setelah telur mereka dicuri...hahaha

jeng~~
inilah burung2 yg menentang babi...heyya~~

comel x?
ginila cara mau main game ni...
well...sejak aku masuk hostel ni dah jarang aku main...
kejaku inilah...kalo x blogging, berFB n bertwitter la...
n mendownload mv yg ada....hahaha
harini aku download byk pasal my idol group 2am...
2am jjang! the best!

lastly seblm berambuskn diri sendiri aku mau ucap HaPPy FaTHeRs DaY kat abah aku...
abah...ur the best la...

nah kasi kat ayah korang...hohoho


Old post | New post
ni "angry birds" versi ninja...cool...

aku suka ni...hahaha
pergh...ganas2 amat wajah mereka...
hot setelah telur mereka dicuri...hahaha

jeng~~
inilah burung2 yg menentang babi...heyya~~

comel x?
ginila cara mau main game ni...
well...sejak aku masuk hostel ni dah jarang aku main...
kejaku inilah...kalo x blogging, berFB n bertwitter la...
n mendownload mv yg ada....hahaha
harini aku download byk pasal my idol group 2am...
2am jjang! the best!

lastly seblm berambuskn diri sendiri aku mau ucap HaPPy FaTHeRs DaY kat abah aku...
abah...ur the best la...

nah kasi kat ayah korang...hohoho


Older post | New post