ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; gejala2 yg semakin meruncing...
7/26/11 | 4:21 PM | 0 Like purple like me
hai...
it's been a while since my last update...
hahaha...
today i have 2 class which is Organizational Behavior & Costing...
but Costing is cancel...so...kita enjoy!!!

well...disebabkn class cancel...
aku terfikir...

fikir....

fikir...

fikir...zzzzzzzzzzzzzz..........

~ting!~

hmm...apa eh yg student mcm aku ni wat kalo class cancel....???
so setelah memerhati n skodeng beberapa org kwn2 ku yg tersyg...
aku mendapat beberapa konklusi utk investigation aku ni...
want to u-know yunho???
check it out...

first symptom : tido...aka zzzzzzz........
well...ni mmg slalu kwn2 aku wat kalo xda class...
tido smpi migrain melonjak naik...
n kalo ble satu hari dorang nak membutakan mata...
jgn smpi buta sudah...^^

second symptom : on9...
ni kalo ble hari2 nak on9...besala...free ma wireless...
x mcm aku ni pki berukband...
almaklumlah...bilik x dpt wireless...what the fish???
n most of them buka FB the first thing in their mind...
disusuli ngan Twitter, blog n so on...
oh! tidak ketinggalan Youtube...( download lagu n wyg...hohoho)

third syptom : tgk movie, reality show n so on..
oh ini aku pn wat gak...hahaha
apa g kalo bukan KOREA...
mana2 pn ttp ada menatang ni...
kengkawan aku sanggup bejaga mlm semata2 mau tgk drama korea...
skg ni yg famous antara kitaorg ni Running Man...hahaha
sebut je Running Man, sume excited mcm dpt hadiah cabutan bertuah gitu...^^
some of them tgk drama le...
aku ni x la brapa minat drama2 ni...kalo syok jln citernya aku tgkla...

hmm...rasanya itulah antara gejala yg famous kat hostel ni...
tapi selain tu ada gak aktiviti lain yg dorang wat...
mcm cuci kain...yelah kain dah jadi bukit...
nnt ada lipas n cicak betelur naya je...
pastu satu g aktiviti famous semestinya JALAN...
hahaha...ini rutin harian ni kalo xda kelas...
on the spot je ble tefikir mau jln p mana...
yg penting dpt jln...

that's all la aku nak gitau...
coz aku mau smbg tgk korean variety show...wslm!

p/s : sok rabu 1 class je...n plan mau p 1B...hahaha...  


Old post | New post