ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; raya 2011 part 2
9/12/11 | 6:33 PM | 0 Like purple like me
assalam...
seperti yg dijanjikan...
raya part 2 dah ada...
well, lmbt dia menyusul coz aku bz ngan kuiz n test disaat2 exam ni...
huhuhu...this is student life ma...
ok2 xmau citer pepanjang tgk le gambo2 ni...hik...

hah ni aku nye kazen yg kiut...hihihi

my mum posing tp ada plak interframe kat blkg tuh...

my sisters yg pantang nmpk org ambik gmbr...
cbok je mau pose...

kat kuburan...raya ke-3 br dpt p coz hujan...

ni tgh besiap mau p beraya...
pose jgn x pose...
hihihi

kak aku ni mau kasi jeles gf abgku tp x dpt sbb that girl dah kenal dia...
hahaha...ada ka org mau caya???

dlm keta pun ambik gmbr...isk3...
aku pun cbok gak mau pki spek...
erm...tu mau cover muka buruk le tu...
hahahah

kakak aku yg sot...hahaha

salah 1 uma yg kmi p...
dah nak blik time ni...

ni muka2 org yg x mau blik...
cbok je mau begmbr...

erk...ni pic kucing ntah dr mana ntah...
aku suru adik aku ambik sbb dia kiut sgt...
smpi dapur kitaorg kejar dia semata2 mau snap gmbr dia...
pndi plak dia posing sndr...hihihi

girls only ok...hahaha

highlight of my pic...
cat ni berat 8 kilo ok...
sama je berat ngn niece aku...huhuhu
amacam???kiut kn...
(p/s : yg kiut tu kucing ye...hahaha)
that's all la pic yg mampu aku kongsi utk part2 ni...
coz pic yg lelain tu ada yg something wrong...
so phm2 la ye...ok wslm...


Old post | New post
hah ni aku nye kazen yg kiut...hihihi

my mum posing tp ada plak interframe kat blkg tuh...

my sisters yg pantang nmpk org ambik gmbr...
cbok je mau pose...

kat kuburan...raya ke-3 br dpt p coz hujan...

ni tgh besiap mau p beraya...
pose jgn x pose...
hihihi

kak aku ni mau kasi jeles gf abgku tp x dpt sbb that girl dah kenal dia...
hahaha...ada ka org mau caya???

dlm keta pun ambik gmbr...isk3...
aku pun cbok gak mau pki spek...
erm...tu mau cover muka buruk le tu...
hahahah

kakak aku yg sot...hahaha

salah 1 uma yg kmi p...
dah nak blik time ni...

ni muka2 org yg x mau blik...
cbok je mau begmbr...

erk...ni pic kucing ntah dr mana ntah...
aku suru adik aku ambik sbb dia kiut sgt...
smpi dapur kitaorg kejar dia semata2 mau snap gmbr dia...
pndi plak dia posing sndr...hihihi

girls only ok...hahaha

highlight of my pic...
cat ni berat 8 kilo ok...
sama je berat ngn niece aku...huhuhu
amacam???kiut kn...
(p/s : yg kiut tu kucing ye...hahaha)
that's all la pic yg mampu aku kongsi utk part2 ni...
coz pic yg lelain tu ada yg something wrong...
so phm2 la ye...ok wslm...


Older post | New post