ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; everything is new!
11/21/11 | 12:46 AM | 0 Like purple like me
haloooo........
i'm back! hahaha (sot!)
so jam kat lappy skg menunjukkn jam 00.28
tp mata ni masih segar g sesegar embun pagi...chewah!
hmm...anyway...dah 2 ari aku cuba berhempas pulas ngn blog ni...(err...br wat entry je...hahaha)
coz jumaat lalu aku mau update tp muet x bljr g time tu so xda masa mau update..(ok tipu ada masa tp mls je hahaha)
cite citun sbnrnya mau cite sal new sem...
ye new sem...why?
sbb this is my last semester for being diploma students! yay!
senior aku ok! jgn mau kungpau! (hahaha mau minta penampar ka apa... ;p )
most shocking is everything is new... 
aku dapat bilik baru n rumet baru...
but sad la coz some of my friends dpt bilik kat blok jauh dr blok kitaorg...
(blm cite bab sengsara turun naik tgga semata2 mau p sana!)
pastu aku tgh bljr benda baru...
jeng...jeng...!
pakai selendang! hahaha
dedulu kuno je pki tudung bawal n kalo x pn tudung pemalas men masuk je...hihihi
skg da update le konon hahaha
pepun msh g dlm proses pembelajaran...
ok tu je le aku mampu merapu...

till then...! assalam


Old post | New post