ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; aku nak kucing!
12/16/11 | 6:14 PM | 0 Like purple like me
napa ka entry aku sebegitu rupa?
ekceli aku teringin n mau sangat2 ada pet ni tau! especially kucing!
why? cause aku jeles yg teramat bila kwn2 aku dok citer sal dorang punye kucin2 tu...huhuhu
rasa syok plak dgr citer dorang tu...even aku x brapa suka kucin aku rasa mcm mau ada gak kucin bila dgr betapa excitednya dorang ngn kucin2... :(
pastu sometime dorang post gambo2 kucin dorang...warghh!!! sgt comel la!!

dulu penah gak family aku pelihara kucin ni, itu pun lpas bersusah payah pujuk rayu mak aku...hahaha
sbb mak aku x suka kucin betina...nnt makin ramai ahli2 dlm uma a.k.a anak2 kucin...kihkihkih
mak aku suka kucin jantan je...senang jaga...
tp bagi aku dua2 pn susah mau jaga...erk...x gak susah sgt...50-50 la...
hmm...rasanya dah lama rumah kami tu xda kucin...huhu
harap2 adala kucin jantan kat tepi2 jln tu yg sudi jd ahli baru rumah tu...hahaha
kalo kucin kaler itam lagi dialu-alukan! ( sbb aku minat kucin itam!~ngee~ )
mau beli x mampu...huhuhu
so the conclusion is I want a cat!!!

full black! i like!
nsem plak kucin ni...hahaha

matanya comel!

comel!
kalo dpt gini bahagia idup!
even x ada kucin kitaorg ttp ada pet yg 24jam sentiasa kat uma tu...hah ingat xda!

1st pet: lipas
mak aku ada rekod kasi mampus binatang ni dlm 11 ekor
hahaha

2nd pet: cicak
kat uma aku binatang ni pndi men hide n seek tau
n slamba ja lalu kat dpn kitaorg

3rd pet: gonggok!
adik aku suka pegang binatang ni wat sakat adik aku yg sorg g
kasi mkn kang baru tau!
well tu je la aku mau share...pic lipas n cicak tu terpaksa cari yg katun je sbb nnt ada plak yg pengsan or naik bulu tengkuk tgk yg real...hihi
that it! till then...assalam


Old post | New post
full black! i like!
nsem plak kucin ni...hahaha

matanya comel!

comel!
kalo dpt gini bahagia idup!
even x ada kucin kitaorg ttp ada pet yg 24jam sentiasa kat uma tu...hah ingat xda!

1st pet: lipas
mak aku ada rekod kasi mampus binatang ni dlm 11 ekor
hahaha

2nd pet: cicak
kat uma aku binatang ni pndi men hide n seek tau
n slamba ja lalu kat dpn kitaorg

3rd pet: gonggok!
adik aku suka pegang binatang ni wat sakat adik aku yg sorg g
kasi mkn kang baru tau!
well tu je la aku mau share...pic lipas n cicak tu terpaksa cari yg katun je sbb nnt ada plak yg pengsan or naik bulu tengkuk tgk yg real...hihi
that it! till then...assalam


Older post | New post