ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE;
12/9/11 | 11:35 AM | 0 Like purple like me
hello! hehe...agak lama x mempos ye...
well ada masa cuma tahap kemalasan yg melampau tu wat aku x hupdate blogku ni...
ditambah g ngan season broken heart the last 2 weeks wat aku cuma rajin baca blog org je...
neway...skg aku dah ok!
not totally ok tp cukupla utk aku katakan yg aku ble teruskn hidup tanpa si dia...
mcm lagu kat blog ku tu ckp...GO AWAY! hahaha
ok stop jgn citer pnjg2 nnt melalut plak aku...hahaha

today is Friday so happy Friday to all muslimin n muslimat...
don't forget solat Jumaat k...
I guess that's all I wanna say...hehehe
next entry akan ada byk citer aku nak share...
so prepare mata utk bc bebelan aku yg pnjg k...
till then, assalam...

p/s: aku dah jd black jack! ( nickname for 2NE1 fans ) hihihi... aku dah gile ngan lagu diorg!


Old post | New post