ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; review k-drama: fugitive plan B
1/12/12 | 5:54 PM | 0 Like purple like me
seperti yg aku kata aritu aku mau review sal korean drama...
Alhamdulillah dpt gak aku merajinkn jari jemari ni menaip...ngee~~
mesti ramai yg suda tgk drama ni kan?
aku ja yg kuno teramat baru mau tgk...hahaha
sbb aku ni bukanlah penonton tegar drama....harap maklum ye...
aku ni kipas-susah-mati anime ngan manga...wahahaha
ok back to the topic...
aku baru ja tgk drama ni sampai episod 6...
hmm...ok la gak...sbb even drama ni byk aksi lawan2 tp dia ada lawaknya gak...
ni sinopsisnye ye...mcm besa copy n paste...hik! ^^

 During the Korean War, a vast amount of money disappeared. Now, some 60 years later, the money has reappeared, leading to a frantic chase across the globe. Jin Yi (Lee Na Young) is a seemingly innocent woman who has hidden motives for approaching Ji Woo (Bi). Her plans are complicated by an unexpected romance developing between them, as well as the numerous pursuers hot on their trail. Kieko (Uehara Takako) is a famous Japanese singer who also gets tangled up in a relationship with this man. Little do they know that her father Hiroki (Takenaka Naoto), apart from being a business man, is a powerful yakuza. In this love triangle, who will finally win the love of Ji Woo?




sapa x kenal Rain Bi baik tggl kat hutan amazon k...*gurau*
aku penah jadi fanz dia tau...masa dia belakon dlm drama Full House...hihihi *malu*
apa2 pun aku enjoy tgk drama ni walaupun x paham sgt jalan citernya...
n aku suka sgt ngan ost dlm drama ni...


cute!
tp syg la sbb last episod xda! huhu...
aku tgh syok dah tgk drama ni tetiba kwn gitau xda episod last...
haih...just my luck...
so sapa2 yg ada last episod tu...share2 la ngan aku...wah x malu...hahaha


till then...smile owez & assalam... ^^


Old post | New post
cute!
tp syg la sbb last episod xda! huhu...
aku tgh syok dah tgk drama ni tetiba kwn gitau xda episod last...
haih...just my luck...
so sapa2 yg ada last episod tu...share2 la ngan aku...wah x malu...hahaha


till then...smile owez & assalam... ^^


Older post | New post