ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; 10 negara terkecil di dunia (part 1)
2/7/12 | 5:49 PM | 0 Like purple like me
memandangkn aku xda citer yg menarik utk dikongsi arini so search la si Google ni pasal info yg menarik...
jumpa lak sal negara terkecil ni...hee~~
jom tgk...

1. Vatican city


 

2. Monaco


tepi laut tu...
imagine kena tsunami...
huish~~

lebih kurang bendera indonesia ja ni...?_?

3. Nauru


landasan utk kapal landing...
agak kecil ya...
*da nama negara keci*


4. Tuvalu


negara ni penah kena jajah british kot
tu sbb flag dia ada mcm bendera british
pelik...

5. San Marino



seriously suma negara ni baru ja aku tau wujudnya...
ketara sgt x pas geo...hahaha
kalo di kasi pic bendera dorang ni n teka negara apa kompom aku surrender dulu...
mau tau detail silala guna khidmat encik Google ya...
mana tau ada yg berminat mau holiday ka, honeymoon ka, breaking dawn ka...kihkihkih

to be continue...

till then...smile n assalammualaikum...^___^


Old post | New post
tepi laut tu...
imagine kena tsunami...
huish~~

lebih kurang bendera indonesia ja ni...?_?

3. Nauru


landasan utk kapal landing...
agak kecil ya...
*da nama negara keci*


4. Tuvalu


negara ni penah kena jajah british kot
tu sbb flag dia ada mcm bendera british
pelik...

5. San Marino



seriously suma negara ni baru ja aku tau wujudnya...
ketara sgt x pas geo...hahaha
kalo di kasi pic bendera dorang ni n teka negara apa kompom aku surrender dulu...
mau tau detail silala guna khidmat encik Google ya...
mana tau ada yg berminat mau holiday ka, honeymoon ka, breaking dawn ka...kihkihkih

to be continue...

till then...smile n assalammualaikum...^___^


Older post | New post