ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; comic review! woot..woot..^^
2/12/12 | 11:03 PM | 0 Like purple like me
hai...
tgh wat pe?
hihi...aku epy yg teramat sbb dpt blik uma this weekend...
so enjoy2 kat uma coz aku x dpt blik slalu...huhu...
well...students life ma...penuh ngan assignment n presentation...
blm g bab test n quiz...
merana bro...wuhuhu~~
gpun it's my final year...so kena struggle lebih...
gambateyo! ^^

ok since aku kat uma n x bw laptop...(line bb pn slow tahap gaban kat uma. x dpt on9)
aku pn baca la komik...
FYI, aku ni pembaca tegar komik...hehe
kat uma tu ada byk koleksi komik2 aku yg d share bersama sister...
kebetulan aritu aku ada belikn sister aku komik n blm d baca g so apa g bacala...hihi

the cover
basically, cite ni pasal satsuki yg asal dr music family background tp tersisih coz dia x berbakat. so Kichii bw dia join band...they become a couple...tp one fine day ni dtg sorang laki dr syarikat rakaman yg tawarkn satsuki future career as a singer...so camna ngan band dia?dia tgglkn or x?

nak tau bl n bc sendiri...hihi >_<
aku rekomen komik ni kpd sapa2 yg suka jiwang2 tahap dewa dewi...hoho
seriously for me this komik is so touching smpi aku bc 2-4 kali tu...hahaha
Kichii character sooooo sweet....!
hope la bf aku jd cam dia...mampu ka? hmmm....

till then...smile n assalammualaikum...^^

p/s: baru arini aku jumpa website of gempakstarz...haha pasni ble la tau komik apa yg syok2...wohooo! ble rekomen ma frenz...^^


Old post | New post
the cover
basically, cite ni pasal satsuki yg asal dr music family background tp tersisih coz dia x berbakat. so Kichii bw dia join band...they become a couple...tp one fine day ni dtg sorang laki dr syarikat rakaman yg tawarkn satsuki future career as a singer...so camna ngan band dia?dia tgglkn or x?

nak tau bl n bc sendiri...hihi >_<
aku rekomen komik ni kpd sapa2 yg suka jiwang2 tahap dewa dewi...hoho
seriously for me this komik is so touching smpi aku bc 2-4 kali tu...hahaha
Kichii character sooooo sweet....!
hope la bf aku jd cam dia...mampu ka? hmmm....

till then...smile n assalammualaikum...^^

p/s: baru arini aku jumpa website of gempakstarz...haha pasni ble la tau komik apa yg syok2...wohooo! ble rekomen ma frenz...^^


Older post | New post