ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; jgn baca...
2/17/12 | 6:02 PM | 0 Like purple like me
helo...hihi
arini just mau announce yg aku dah habiskn baucer buku 1Malaysia aku...woot~~woot~~ \^o^/
memborong novel aku ya...hoho
maklumla xtau mau bl apa uda...
aritu da byk buku2 motivasi @ agama yg aku beli...so beli la novel pla kn...
n of koz la komik...hehe

tp xdala komik cintan cintun kat Harris tu...
yg ada menarik minat aku cuma komik seram...
itu pn tggl 1...aku la lucky buyer hoho ^^

FYI,ni first time aku beli komik seram...
xtau la apa citenya...
since aku bz skg jd buku2 yg aku beli tu aku masukkn ja dlm kotak n baca time cuti nnt...hihi

baru beli td ^^

dua2 buku ni citer sal murderer

komik seram

dah lama beli ni
tp smpi skg x baca2 g
huhu

some of the religion books that I buy
^^
ok need to go now
mau sambung assignment yg belambak2 g...huhu

till then...smile n assalammualaikum ^^


Old post | New post
baru beli td ^^

dua2 buku ni citer sal murderer

komik seram

dah lama beli ni
tp smpi skg x baca2 g
huhu

some of the religion books that I buy
^^
ok need to go now
mau sambung assignment yg belambak2 g...huhu

till then...smile n assalammualaikum ^^


Older post | New post