ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; mix feeling
2/28/12 | 2:46 PM | 1 Like purple like me
erk...agak lama x update ya...
well...telampau byk keja gak yg mau dibuat ni...
mcm org keja la plak hoho
ditambah g xda citer bombastik yg mau dikongsi maka sunyi sepi la blog ku ni...wuhuhu

anyway...
today mau citer sal mix feeling aku pasal arini...
bagi org arini mgkn adala hari special for birthday, anniversary, or apa ja la or even xda apa2 makna langsung...
just hari besa ja...
but for me...this day once have been my special day...
arini hari di mana aku menjadi gf orang...dulu la...huhu
kalo relationship ni masih on maybe it will be our sixth year being a couple...

masa tu epy sangat2
just don't know how to describe this feeling...
he's my first love ok...
n he's the only one that can see the real me...after my family
just so happy to be with him...
even aku ni susah mau tunjuk prasaan syg aku ni n aku slalu wat jahat sama dia at least aku x tgk org len...
biar hensem mana pn org len tetap dia yg aku nmpk hensem...
I try everything to make him happy n
I trust him 100%...

tp tu dulu la...since the day he broke my heart
my trust for him dah xda...
even skg masih bekontak tp I can't stop losing temper on him...
trust is the key to every relationship and without it relationship is not working properly...
to tell the truth, I still love him like before
tp utk trima dia blik mcm dulu sgt susah...
even aku x nmpk tanda2 dia mau blik sama aku...
kalo dia syg biar dia dtg sendiri...
g pun bkn keci luka yg dia kasi, luka yg sgt2 besar n dlm

sampai skg status hubungan ni xda noktah
mau ckp kapel x gak
tp sms n kol mcm kapel
mau ckp kwn something wrong la bha tu kan
erm...teman tp mesra ble? teet~~

ah! sudala!

aku dah malas mau fkr
bosan aku ngan benda yg x janjikn apa2 ni

aku teruskn hidup aku mcm besa lagi bgs
dr dok nangis mcm org gila
gpun I have my family n friends...
dorang la yg mampu ceriakn hari2 aku
being with me any time I need them...
n most of all I have Allah n cinta Allah la yg patut aku kejar sbb cinta kpd-NYA kekal abadi...^^

so happy ex anniversary to me! haha
aku pasti ada hikmah disebalik sakit yg aku rasa ni
n maybe someday I deserve someone better n my life will be completely perfect...
mgkn jodoh kami x kuat aku trima ngan redha n ikhlas...

till then...smile n assalammualaikum...^^

p/s: sori entri arini agak merapu...besa la luahan hati bha ni...x suka jgn baca...tq ^^


  


Old post | New post