ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; update! 2 in 1..(^^)
3/6/12 | 7:31 PM | 0 Like purple like me
hye!
it's been a long time..
I don't even remember when the last time I update my blog..
well now I want to update..he~~

ok back to malay la kn..hoho
disebabkn aku busy yg teramat so agak terabai sikit blog ni..
hmm...ekceli dari aritu g aku mau post sal gunting rambut tp xda masa la..
jd arini aku mau citer sal gunting rambut..
aku ni ble dikatakn org yg jarang gunting rambut..
yala..betudung bha jd x kisah pn sal rambut mambut suma ni..haha

rasanya dlm stahun skali ja aku ni gunting rambut..
bila rambutku tu makin pnjg..
FYI, aku ni pantang tgk rambut aku pnjg, mulala gatal mau p potong..haha
tp skg ni rasa mcm mau simpan pla rambut pnjg ni...

sbb napa aku mau simpan..
hehe..

tada!
becoz of this!
tgk pmpn tu je
hihi
comel x style rambut dia?
aku mau wat style rambut cenggitu..!
tp tggu cuti sem ar..hihi

done with hair story...
skg mau citer sal pic kat atas tu..
pena tgk x paradise kiss or short formnya parakiss?
well, citer ni da lama..n ekceli ni adala manga karya Ai Yazawa..
ala yg wat manga "Nana" tu gak..
penah men kat animax..



so citer dia ni pasal high school girl Hayasaka Yukari yg dlm kapla hotak dia tu mau bljr n dpt grade tggi ja atas desakan mamanya..
one day dia bejumpa ngan ahli2 parakiss ni..
n dia diminta jd model dorg..
jd dr situ start la jln citer pasal dia yg jd model n citer yg len2 la..hihi
kalo mau tau tgk la anime or baca manganya..
kalo mls tgk versi pnjg2 tgk ja versi pendek..live action bha..hoho



overall citer ni bekaitan ngan dunia fesyen n modelling..
aku suka citer ni coz lukisan dia cntk n baju2 rekaannya pn amazing...(^^)

moral value aku dpt from the story (adaka?haha) is ikut kata ati sndr..
jgn ikut ckp org ja..
jgn biarkn diri kita disuru wat benda yg kita x suka..hihi

itu ja la utk kali ni..
ada masa akn update g..

till then..smile n assalammualaikum..(^^)


Old post | New post
tada!
becoz of this!
tgk pmpn tu je
hihi
comel x style rambut dia?
aku mau wat style rambut cenggitu..!
tp tggu cuti sem ar..hihi

done with hair story...
skg mau citer sal pic kat atas tu..
pena tgk x paradise kiss or short formnya parakiss?
well, citer ni da lama..n ekceli ni adala manga karya Ai Yazawa..
ala yg wat manga "Nana" tu gak..
penah men kat animax..



so citer dia ni pasal high school girl Hayasaka Yukari yg dlm kapla hotak dia tu mau bljr n dpt grade tggi ja atas desakan mamanya..
one day dia bejumpa ngan ahli2 parakiss ni..
n dia diminta jd model dorg..
jd dr situ start la jln citer pasal dia yg jd model n citer yg len2 la..hihi
kalo mau tau tgk la anime or baca manganya..
kalo mls tgk versi pnjg2 tgk ja versi pendek..live action bha..hoho



overall citer ni bekaitan ngan dunia fesyen n modelling..
aku suka citer ni coz lukisan dia cntk n baju2 rekaannya pn amazing...(^^)

moral value aku dpt from the story (adaka?haha) is ikut kata ati sndr..
jgn ikut ckp org ja..
jgn biarkn diri kita disuru wat benda yg kita x suka..hihi

itu ja la utk kali ni..
ada masa akn update g..

till then..smile n assalammualaikum..(^^)


Older post | New post