ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; sebulan saja lagi...
5/4/12 | 3:15 PM | 5 Like purple like me
erk...sebulan utk apa...???
jeng!!! my 21th b'day!!!
yay!!! adult suda aku...kununla...wahaha
tp x best la sbb time2 tu gak la aku sibuk ngan persiapan kawin my sis...
n kompom my family member wouldn't remember it..huhu...
ciankn aku...haha mcm bdk2...

specialnya b'day aku tahun ni aku celebrate sorang2...
mean single mingle la bha...hihi
kalo dulu ada gak c "jejaka" wish, celebrate n kasi hadiah...
skg ni da xda da...
ntah2 x ingat pn my b'day...wuwuwuwek!

haih sapa la org first wish my b'day ni ya...???
aku appreciate la org tu...hihi

ah! sudala! baik aku diam2 g baik...
g pun apa ja la ada ngan b'day...
ceh...mau tutup kecewa ja bha tu...haha

crita pasal sebulan ja g ni wat aku sedih yg teramat ya...
yala...x lama g aku lonely2 la ni kat uma...hua~~
my sis da mau mulakan hidup baru...
xda la uda kwn aku mau behuha huha kat uma...
kwn mau begila2 pn xda la uda...

mesti pasni jarang uda kmi mau jln together2...
yala...dia ada laki uda...
mesti lakinya diutamakan...hua sedihnya~~isk isk~~
dulu kalo x jln sama sis c "jejaka" teman aku jln2
tp skg ni sorang2 la aku bejalan...
mau ajak kwn2 pn mesti dorang bz ngan keja n hidup dorang...

ish! malar gak c "jejaka" mau diingat!
persetankan la dia!
shuh! shuh! haha...

oh ya! pasni mesti aku x dpt update g blog aku ni...
sbb aku da dapat keja!
mesti bz punyala sampai x cukup masa mau on9...
wlupn keja aku dpt ni gaji dia x lumayan at least adala pendapatan aku...
xkan mau harapkan org tua ja...hihi

sapa2 yg baca blog aku ni wish me luck ya dlm keja aku...tq..(^^)

till then...smile n assalammualaikum...(^____^)


Old post | New post