ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; so long 2013...hello & be good to me 2014...
12/30/13 | 9:49 AM | 0 Like purple like me
fuh! agak lama jua la kn sepi blog aku ni..
ble nmpk suda semak samun yg tinggi..eh2 ada ular!
lebih kurang gitu la imaginasi aku utk blog yg lama suda aku tgglkn ni...huahuahua

ekceli agak mls jua mau update menatang ni..yala..blog ni kurang popular suda (di mata aku la)
tgk la skg ni..blog ni jd tmpt jual brg pla bkn tmpt org share ceciter mereka yg hot tu..(kononnya la termasuk aku la tu..hot ke aku?? minta penampar kali adala) dush! dush! (kena tumbuk)

ok berkenaan cite utk kali ni..eventually the year of 2013 will be soon expired...cewah..expired tu mcm mknn pla ada expired date..semua org mesti ada memori utk tahun ni kn..?? aku pn x terkecuali..it's been an exciting moment for me in this year where there are tons of memories being created..amboih! tetibe omputih pla..hihi

mcm2 suda aku tempuhi tahun ni..and aku gain byk experience especially dlm semester 5 of my degree..dimana kesibukan melanda..dipuji, dimarah, dimaki dan bermacam lagi la aku experience sem ni..tapi paling best bila buat akademik trip ke Bandung, Indonesia. serius best..experience the new culture and memandangkan aku ni student marketing, hah ambik ko tgk la cara manusia2 di sana marketkn brg2 mereka..harga jgn ckp..murah wei! tp oleh sbb bajet ku agak ciput so aku beli ala kadar ja..setakat mana yg mampu..huhuhu

and then aku dapat kwn baru through one of my subject in which kami kena present pasal local product kami vs local product org Sarawak..sgt2 best..sudala dpt kwn baru dpt pla kek lapis free..ops! haha anyway it's a wonderful meeting with them..terasa mcm mau ke Sarawak ja..xpa nnt kumpul duit pegi sana..muahaahaha..in fact my big bro is going there sbb dpt SPA kat sana..aku kurang pasti apa yg dia dpt tp syukur la dia dapat..teruskan legasi SPA from my sisters..hahhahaha..aku ja ni yg sesat pilih jln business..but its ok, aku happy dgn apa yg aku dpt skg..

anyway..it will be so long and gud nite (curi lagu MCR kjap..hihi) for 2013. to my family, I love you from the bottom of my heart broken heart (gurau je..hahaha)..forever and always my family is my strength..tanpa mereka aku x kn ada di tmpt aku berada skg..kpd kwn2 seangkatanku yg gila2..thank you for creating a bittersweet happiness through the semester of degree..it's been high and low in the friendship but somehow we manage to survive..peace to all..to someone that I can't forget (the ex), 2014 will be the year..I will try once and for all in doing it (forgetting you I mean)..hopefully there will be someone who love me the way I am..(^^)

soon it will be my last part in being degree student sbb 2014 aku bakal praktikal..hopefully that year will bring me some luck with some love..ameen(><)..and harap jua la result utk semester 5 will be in flying colors so that I can go and do my practical with ease (even belum start exam..hhihi) it will tomorrow for my 1st final exam..Bismillah..jom start study!

till then..Assalammualaikum..

p/s: mls mau letak pic..sori..hihi


Old post | New post