ℱfacebook

â‚®twitter

ℱfanfiction

â‚®tumblr

Follow | Dashboard
TITLE; quite please...?!!
1/4/14 | 2:34 PM | 0 Like purple like me
venue: GSC 1B
time: 9.20 pm
seat: D11

ok ini ceciter semalam ekceli..aku dgn housemate ku tgk movie Paranormal Activity: the marked one. aku ni kira peminat tegar movie ni la dari yg 1st smpi la skg ni. aku mmg follow up citer ni sbb citernya exciting & bikin ko suspen gitu. hehe

then, bila dah masuk tu rasa excited yg x terkira la. dlm hall yg besar plak tu dgn sikit org. so bila dah smpi kat seat tu movie tu dah start. tapi rasa excited ku ni down 50% bila org blkg kami (female of course) tu feeling2 mcm tmpt tu dorang yg punya. bising x fikir org keliling. over! stress ok! aku tak rasa part tu lucu mana tp dorang over reacted la plak ketawa mcm hantu kena rasuk! erghh! very annoying la ko...

dah la ketawa mcm org gila dah tu bising2 plak for the whole story. pastu kwn lelaki dia plak betelepon mcm mau kasi dengar the whole people in the hall. SANGAT ANNOYING LA!!! until the very last dorang bising ok.

"habis dah? apa ni??"
"sengaja ni kn kasi abis supaya kami pulang..."
"eii x suka aku citer gini ni..."
"bla...bla...bla..."

hoi! kalo mau tgk wyg tu tgk dulu sinopsisnya jgn main tgk ja. dah la x tau citer bising lagi! why don't you give some respect to other people?? it's a public place ok not your own place. people come to see the movie in peace yet you make a shitty noise like your own house. kalo mau bising2 tgk di rumah la!

rasa x puas hati tu smpi skg aku rasa. next time kalo ada org mcm ni mau saja rasanya aku hempuk skali x pun aku humban. heish...geram betul!

until then..Assalammualaikum...


Old post